Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

O «τρελός» 17χρονος που κρέμεται από ελικόπτερα και κολυμπά με φάλαινες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νεαρός Αυστραλός που ζει με την αδρεναλίνη στα ύψη...

Ο 17χρονος Kyle Taylor από την Αυστραλία δεν φαίνεται να συμπαθεί τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ή το μπάσκετ όπως πολλοί συνομίληκοί του αλλά προτιμά κάτι πιο... ριψοκίνδυνο.

Ο έφηβος προτιμά να... κρέμεται από ελικόπτερα, να κολυμπά μαζί με φάλαινες και να βγάζει selfies με σπάνια ψάρια του βυθού τον ελεύθερο χρόνο του! Παρότι πηγαίνει ακόμη σχολείο μπορεί να καυχιέται ότι έχει περισσότερες ριψοκίνδυνες εμπειρίες από έναν ενήλικα. «Κάνω αυτά τα πράγματα γιατί μου αρέσει πολύ και αυτή είναι η πιο απλή εξήγηση. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω αυτές τις εκπληκτικές εικόνες και να τις μοιράζομαι με τον κόσμο, με την ελπίδα να εμπνεύσω τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τον καναπέ τους και να τους κάνω να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μόνο μία ευκαιρία στη ζωή» λέει ο νεαρός και προσθέτει ««Η αγαπημένη μου δραστηριότητα είναι το skydiving. Πρόκειται για ένα μοναδικό συναίσθημα απελευθέρωσης. Μπορώ να πετάξω γύρω από τα σύννεφα και να μην ανησυχώ για το τι θα συμβεί αύριο ή τι συνέβη χθες, αλλά μόνο γι’ αυτό που συμβαίνει αυτή ακριβώς τη στιγμή.»

Οι φωτογραφίες του αποτυπώνουν όλα αυτά που λέει καθώς σε μερικές φαίνεται να κολυμπά δίπλα σε φάλαινες ενώ σε άλλες βγάζει selfies με ομολογουμένως τρομακτικά και σπάνια ψάρια. Αγαπά πολύ τις καταδύσεις όπου γνωρίζει το βυθό και φωτογραφίζεται με τα ψάρια που ζουν εκεί. Όπως λέει ο ίδιος η αδρεναλίνη δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά τυχαίνει μέσω αυτής να απελευθερώνεται και να αποκτά νέες εμπειρίες. «Όταν έχω μια έκρηξη αδρεναλίνης συνήθως καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά», λέει ο ίδιος τονίζοντας ότι δεν είναι ο σκοπός του να φοβάται όταν κάνει μια δραστηριότητα. Δεν ρισκάρει όπως λέει τη ζωή του αλλά αν δει πως μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να κινδυνεύει θα το κάνει. Αγαπάει επίσης πολύ τη θάλασσα και κάνει συχνά σέρφινγκ.

Εκτός από τις φωτογραφίες, έχει αγοράσει και μια GoPro κάμερα και τραβάει βίντεο με τις «τρέλες» του όπως λέει. Στη συνέχεια τις ανεβάζει στο προφίλ του στο Instagram και προτρέπει τους followers του να σηκωθούν από τον καναπέ και να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Δείτε φωτογραφίες από τον 17χρονο...
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.