Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζητούν την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του νοσοκομείου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, έξω από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, από τους εργαζομένους του ιδρύματος, η οποίοι ζητούν την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του νοσοκομείου.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι φορέων της Τριφυλιακής πρωτεύουσας, όπου ζητούν να συνεχιστούν τα έργα αναβάθμισης και αναδιαρρύθμισης στο ισόγειο του νοσοκομείου, ενώ σημειώνουν πως δεν δέχονται υποβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας.

Το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσίασε διάφορα προβλήματα καθυστερήσεων, λόγω τεχνικών ζητημάτων. Όταν τα προβλήματα αυτά εξομαλύνθηκαν, άρχισαν προβλήματα στις πληρωμές των εκτελεσθέντων εργασιών λόγω των capital control.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε ερώτηση που έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο και μέλος της επιτροπής Νίκος Πατσαρίνος για το έργο, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, που εποπτεύει τεχνικά την κατασκευή του, δήλωσε ότι το έργο συνεχίζεται δειλά-δειλά, και από Δευτέρα θα εντατικοποιηθούν οι εργασίες, ενώ παρά τα προβλήματα θα ολοκληρωθεί κανονικά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.