Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο πιο απαιτητικός πελάτης ξενοδοχείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρότεινε να... μετακινήσουν ολόκληρο το ξενοδοχείο και αυτός είναι ο λόγος.

Αν νομίζετε ότι έχετε ακούσει πολλά παράλογα και ακραίες απαιτήσεις από πελάτες τότε μάλλον πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω σχόλιο που έκανε πελάτης στο Trip Advisor για ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε στη Βρετανία.

Ο δυσαρεστημένος τουρίστας έβαλε χαμηλή βαθμολογία στο ξενοδοχείο στο οποίο έμενε. Ο λόγος; Δεν μπορούσε να δει την λίμνη που ήταν δίπλα στο ξενοδοχείο τη νύχτα! Το παράπονό του ήταν ότι το βράδυ υπήρχε πολύ σκοτάδι και δεν μπορούσε να δει το νερό της λίμνης. Ο ίδιος μάλιστα βρήκε τη λύση και πρότεινε να μετακινηθεί μερικά μέτρα το ξενοδοχείο ώστε να μπορούν οι τουρίστες να βλέπουν τη λίμνη και το βράδυ! Ο λόγος για την λίμνη Windermere την οποία όπως λέει ο πελάτης δεν μπορούσε να δει καλά μόλις ξεκινούσε να δύει ο ήλιος.

Ο ιδιόρρυθμος πελάτης είχε κάνει κράτηση νωρίτερα αυτό το μήνα στο, τεσσάρων αστέρων, ξενοδοχείο Beech Hill Hotel δίπλα στη λίμνη. Ωστόσο το παράπονό του ήταν ότι το δωμάτιο που έμενε ενώ είχε θέα στη λίμνη δεν μπορούσε να τη δει τη νύχτα γιατί υπήρχε απόλυτο σκοτάδι. Υποστήριξε ότι μία ακόμη λύση θα ήταν να φωτιστεί ολόκληρη η λίμνη από το κράτος. Ο πελάτης τόνισε στο μήνυμά του ότι εφόσον δεν μπορείς να δεις τη λίμνη από τα δωμάτια τη νύχτα καλύτερα να μην αποκαλείσαι «ξενοδοχείο με θέα στη λίμνη» στις διαφημίσεις. «Ζητήσαμε ένα δωμάτιο με θέα στη λίμνη και όχι δωμάτιο με θέα το σκοτάδι. Θα έπρεπε να είναι φωτιζόμενη όλο το χρόνο συν ότι και το πρωί είχαμε πρόβλημα να την δούμε λόγω της ομίχλης» συμπληρώνει ο πελάτης. Θα ήθελα να προτείνω όλο το ξενοδοχείο να μετακινηθεί πιο κοντά στη λίμνη, ή το τοπικό συμβούλιο να εξετάσει το ενδεχόμενο φωτισμού ολόκληρης της λίμνης για να αποφευχθεί αυτή η απογοήτευση και από άλλους πελάτες» κατέληξε.

Το ξενοδοχείο απάντησε με χιούμορ ζητώντας συγγνώμη για το σκοτάδι προσφερόμενο να νοικιάσει ειδικά μηχανήματα που θα «ρουφούν» την ομίχλη. Όσον αφορά το θέμα της μετεγκατάστασης, πρόσθεσε ότι θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια για να το μετακινήσουν καθώς θα έπρεπε να το γκρεμίσουν και να το ξαναχτίσουν... Όσο για το φωτισμό εκπρόσωπος του ξενοδοχείου αναφέρει ότι μάλλον το τοπικό συμβούλιο δε θα είναι πρόθυμο να κάνει μια τόσο μεγάλη δαπάνη.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.