Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της British Airways

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με εκπροσώπους του «Ελευθέριος Βενιζέλος» μας ενημέρωσαν ότι το αεροσκάφος της British Airways BA632, που είχε προορισμό την Αθήνα και επιστρέφει στο αεροδρόμιο του αεροδρόμιο Heathrow αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το airlive.net, ο ένας από τους κινητήρες του αεροσκάφους έχει σβήσει.



----------

Προσγειώθηκε στο Χίθροου το αεροσκάφος της British Airways


Το αεροσκάφος της British Airways με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Το αεροπλάνο αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα με συνέπεια να επιστρέψει στο Χίθροου. Σύμφωνα με το airlive.net το αεροσκάφος παρουσίασε διαρροή καυσίμων στον έναν από τους κινητήρες. Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με άλλες πτήσεις στους προορισμούς τους.







----------

Λανθασμένη ένδειξη στο κόκπιτ προκάλεσε την προσγείωση του αεροπλάνου


Σε μια λανθασμένη ένδειξη στον πίνακα οργάνων του αεροπλάνου σχετικά με τα καύσιμα οφείλεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην πτήση BA632 της British Airways με προορισμό την Αθήνα όπως ενημέρωσε το enikos.gr το γραφείο Τύπου της εταιρείας στην Ελλάδα. Μόλις είδε την ένδειξη ο πιλότος πήρε την απόφαση για επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Heathrow. To αεροπλάνο πέρασε από έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρξε ηλεκτρονικό σφάλμα. Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν για την Αθήνα με άλλο αεροπλάνο.


Πηγή: http://www.enikos.grhttp://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.