Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ξεκινά ξανά η δίκη για το διπλό φονικό στη Μάνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύματα δύο bodybuilders για αθέτηση συμφωνίας αγοράς αναβολικών.
Ξεκινάει η δίκη των νεαρών οι οποίοι πέρυσι τον Αύγουστο σκότωσαν με καραμπίνα τον 26χρονο Μεσσήνιο Κώστα Σγούρο και τον 25χρονο Σαμιώτη Γιάννη Κομμάτη.

ΜΑΝΗ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΗΣ

Οι δύο νεαροί έχουν ομολογήσει το διπλό φονικό και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, οπλοφορία από κοινού και οπλοχρησία από κοινού.

Το έγκλημα έγινε σε έναν χωματόδρομο προς τα Πηγάδια κοντά στα Αλτομιρά, για μια εκκρεμή παραγγελία αναβολικών. Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα με αγροτικό αυτοκίνητο και τα πέταξαν σε ένα ξεροπόταμο στη θέση Λίμνα, ανατολικά από τον οικισμό Οροβά στο δρόμο προς Γαϊτσές, όπως αναφέρει η eleftheriaonline.gr.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα από την ιατροδικαστική εξέταση των πτωμάτων, τα θύματα πυροβολήθηκαν από απόσταση περίπου 1 μέτρου με χοντρά φυσίγγια σε όλο τους το σώμα και το κεφάλι, μπροστά και πίσω, κάτι που φανερώνει ότι προφανώς προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν αλλά δεν πρόλαβαν. Ο Κώστας Σγούρος έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, ενώ ο Γιάννης Κομμάτης έφερε κακώσεις κεφαλής, θώρακος και αριστερού κάτω άκρου.

Η καραμπίνα που τους σκότωσε ανήκε στην οικογένεια του Π.Μ. από τον Κάμπο Αβίας, αλλά σύμφωνα με τις ομολογίες των δύο νεαρών, ο Ν.Μ. ήταν αυτός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και το Γιάννη Κομμάτη, γιατί φοβήθηκε ότι θα ξυλοκοπούσαν το φίλο του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.