Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Παράταση καταβολής εισφορών και δηλώσεων για τους πληγέντες σε Νεάπολη και Σκάλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστολή σε Τσακαλώτο από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

Παρέμβαση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον διοικητή του ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη, έκανε με επιστολή της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ζητώντας την παράταση καταβολής εισφορών και δηλώσεων για τους κάτοικους των πληγεισών περιοχών της Νεάπολης και της Σκάλας, από πυρκαγιά τον περασμένο Ιούλιο και τον ανεμοστρόβιλο το Σεπτέμβριο, αντίστοιχα.

Οι περιοχές αυτές έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με αποφάσεις του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, εκφράζει την πεποίθηση ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο διοικητής του ΟΑΕΕ, θα ανταποκριθούν άμεσα στο δίκαιο αίτημα των πολιτών, που έχουν δοκιμαστεί από τη φωτιά και τον ανεμοστρόβιλο. Σημειώνει δε ότι αποτελεί αίτημα και των δημάρχων και των φορέων των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες καταστροφές που έχουν υποστεί, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.