Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το κοριτσάκι που θέλει να πουλήσει τον αδερφό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέλει να αγοράσει ένα παιχνίδι και είναι η μόνη λύση.

Το κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο έχει πράγματι επιχειρηματικό μυαλό παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η μικρή αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση για να αγοράσει το παιχνίδι που θέλει είναι να πουλήσει τον αδερφό της και μάλιστα σε pet shop.

Τα σχέδια της Ράσελ ανέβασε στο youtube ο μπαμπάς της και το βίντεο έγινε αμέσως viral. Στο βίντεο φαίνεται το... ανυποψίαστο αγοράκι να παίζει στο χιόνι και μια φωνή να λέει «Γιατί ο αδερφός σου κάνει κουταμάρες;» Και τότε η μικρή απαντά αφοπλιστικά «Δεν ξέρω, νομίζω πρέπει να τον πουλήσουμε.» Όταν η φωνή που ακούγεται τη ρωτάει γιατί απαντάει «Γιατί κάτι δεν πάει καλά μαζί του». Η πιθανή τιμή που σκέφτεται να τον πουλήσουν μάλιστα είναι 1,2 ή έστω 3 δολάρια. Βέβαια αργότερα το ξανασκέφτεται και ανεβάζει την τιμή στα 54 δολάρια!

Στη συνέχεια εξηγεί βέβαια τι θα κάνει τα χρήματα από την πώληση! Όπως λέει θα αγοράσει ένα παιχνίδι που τόσο πολύ θέλει. Η συμπαθέστατη μικρή λίγο μετά το ξανασκέφτεται και λέει πως όταν πάρει το παιχνίδι θα πάει στο pet shop να δει αν είναι ακόμα εκεί και αν είναι καλά. Μόλις μάλιστα ο άνδρας που είναι μαζί της και πιθανόν είναι ο μπαμπάς της, της λέει ότι μπορούν να τον αγοράσουν ξανά πίσω πετάει από τη χαρά της και λέει «Ναι! Μπορούμε να τον αγοράσουμε πάλι»!

Τελικά η μικρή Ράσελ καταλήγει ότι ο αδερφός της μπορεί να αγοραστεί με λιγότερο από ένα δολάριο! Του λέει μάλιστα τα σχέδια της φωνάζοντας του να μην ανησυχεί καθώς θα τον πάρουν ξανά πίσω αργότερα, μόλις έχει πάρει το παιχνίδι της! Εκείνος μάλιστα συμφωνεί και δεν έχει αντίρρηση με την συναλλαγή. Το βίντεο όπως είναι λογικό κάνει το γύρο του διαδικτύου με σχόλια για την μικρούλα που με τόση αθωότητα βρήκε τη λύση για να αγοράσει το παιχνίδι που τόσο πολύ ήθελε. Ο μπαμπάς της που ανέβασε το βίντεο στο youtube το έχει ονομάσει «Η Ράσελ εξηγεί έναν εύκολο τρόπο για να αγοράσει το παιχνίδι που τόσο θέλει».

Δείτε το πραγματικά χαριτωμένο βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.