Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο μοναδικός Jaxon Strong αρχίζει να μιλάει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκινητικά βίντεο με το αγοράκι που διχάζει.

Όταν γεννήθηκε ο εικονιζόμενος Jaxon Buell, που έχει αποκτήσει το προσωνύμιο Jaxon Strong, οι γιατροί του έδωσαν μόλις μερικές ημέρες ζωής καθώς γεννήθηκε με μικροϋδροανεγκεφαλία- με αποτέλεσμα να λείπει ο κρανιακός θόλος και τα εγκεφαλικά ημισφαίρια.

Το αγοράκι έκλεισε ωστόσο τον Αύγουστο ένα χρόνο ζωής και σύμφωνα με τους γονείς του άρχισε ήδη να λέει τις πρώτες του λέξεις και φράσεις. Ανέβασαν μάλιστα δύο βίντεο στα οποία λέει «hello» και «I love you».



Το αγόρι έχει διχάσει καθώς χιλιάδες άνθρωποι συγχαίρουν τους γονείς του, Brittany και Βrandon από τη Φλόριντα, και τους στέλνουν μηνύματα υποστήριξης ενώ άλλοι θεωρούν πως το αγόρι είναι καταδικασμένο σε μια ζωή που δεν του αξίζει επειδή οι γονείς του από εγωισμό αποφάσισαν να το φέρουν στον κόσμο.

Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς για τη σοβαρή διαταραχή που εμφάνιζε το έμβρυο και τους είχαν προτείνει να σκεφτούν το ενδεχόμενο διακοπής της κύησης καθώς ο μικρός θα είχε πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης.



«Ήταν επιλογή μας, μόνο δική μας επιλογή το να τον αφήσουμε να γεννηθεί», είχε απαντήσει προ ημερών ο πατέρας του σε εκείνους που τους κατηγορούσαν για τη μη διακοπή της κύησης.

«Κανένας γιατρός δεν μπορούσε να μας πει ακριβώς τι συνέβαινε ή ακριβώς τι να περιμένουμε», είχε εξηγήσει.

Λογαριασμός στο GoFundMe για τον Jaxon έχει ήδη συγκεντρώσει 120.500 δολάρια.

Η οικογένεια έχει γνωστοποιήσει πως συνεργάζεται με κορυφαίους νεογνο-νευρολόγους ώστε η επιβίωση- θαύμα του Jaxon να προσφέρει στην επιστήμη πολύτιμες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην ανεγκεφαλία.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.