Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πατέρας κρατούσε έγκλειστο τον μικρό του γιο για τρία ολόκληρα χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν ήθελε να δώσει το αγόρι στη μητέρα του που είχε κερδίσει την επιμέλεια.

Στη σύλληψη ενός άντρα από το Μιλούζ, στην Ανατολική Γαλλία προχώρησαν σήμερα οι αρχές αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ότι κρατούσε έγκλειστο στο σπίτι του για διάστημα τριών ετών τον γιο του, ηλικίας σήμερα 8 ετών, για να μην το δώσει στη μητέρα του, που είχε πάρει την επιμέλεια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.

Το αγοράκι, που βρίσκεται σε σύγχυση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση, με το σώμα του γεμάτο τσιμπήματα από έντομα και τα μαλλιά του γεμάτα ψείρες, περιέγραψε η εισαγγελία του Μιλούζ.

Το παιδί δεν πήγε ποτέ σχολείο. Η μοναδική του σύνδεση με τον έξω κόσμο, τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τηλεοπτικό δίκτυο για παιδιά.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε μια ειδική ιατρική μονάδα, προσμένοντας να ξανασμίξει με τη μητέρα του.

Στον πατέρα, ηλικίας 37 ετών, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απαγωγής και της κατακράτησης, και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 30 ετών. Η εισαγγελία ζήτησε σήμερα την προφυλάκισή του.

Τα ίχνη του πατέρα και του μικρού παιδιού είχαν χαθεί μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, που διέμενε στη Νίκαια (νοτιοανατολικά) έως τον Οκτώβριο του 2012. Η αστυνομία ωστόσο κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη τους πρόσφατα στο Μιλούζ από το σήμα του κινητού τηλεφώνου του πατέρα.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον πατέρα στα γραφεία ενός πρώην του εργοδότη, όπου τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν η αστυνομία απελευθέρωσε το αγοράκι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.