Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εκδόθηκε την Κυριακή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σύμφωνα με το οποίο έχει ξεκινήσει σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά:
1. Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακή επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν τη νύχτα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

2. Την Τρίτη (22-09-2015) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν.

3. Την Τετάρτη (23-09-2015) σταδιακά οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (24-09-2015).


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.