Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγωδία στην Πάτρα - Νεκροί 3 φοιτητές σε τροχαίο - Ερευνώνται τα αίτια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου της Πάτρας όπου ΙΧ. αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 6 φοιτητές από τους οποίους δύο κορίτσια και ένα αγόρι ανασύρθηκαν νεκρά από τους δύτες.

Δύο φοιτητές, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός είναι σώοι, ενώ ένα ακόμα άτομο ανασύρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes, τα παιδιά είναι όλοι φοιτητές, ηλικίας 20 περίπου ετών και γνωρίστηκαν σε πάρτι.

Επί τόπου βρέθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και ένας δύτης.

Δείτε το βίντεο από το Patrastimes:



-------------

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών, προκειμένου να διακριβώσουν το πώς βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα το αυτοκίνητο με τους έξι νέους ανθρώπους μέσα στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το λιμενικό, οι πέντε επιβαίνοντες φέρονται κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι να χάσουν την ζωή τους, ενώ τα άλλα τρία αγόρια κατάφεραν να βγουν σώα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.