Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Λήγουν σήμερα οι αιτήσεις αναπληρωτών μουσικών ειδικοτήτων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιες ειδικότητες αφορούν.
Σήμερα λήγουν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για το 2015-16. Πρόκειται για εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16.

Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αποτελεί ταυτόχρονα Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986.

Κατά τη διάρκεια της υποβολής των αιτήσεων είναι δυνατή:

(α) η τροποποίηση της αίτησης τόσο για το σύνολο των επιλογών/πεδίων, που εμφανίζονται σε αυτή, όσο και για τις επιλογές/πεδία, που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά στοιχεία του εκπαιδευτικού προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά, και (β) η ανάκληση της αίτησης.

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τροποποίηση δύναται να πραγματοποιηθεί μόνο για τις κάτωθι περιπτώσεις :

α. Σε περίπτωση διορισμού του/της συζύγου της/του υποψηφίου αναπληρωτή ή/και ωρομίσθιου εκπ/κού ως μόνιμου εκπαιδευτικού κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2014- 2015 προκειμένου να συμπεριλάβει και την περιοχή διορισμού του/της συζύγου με τη σειρά που επιθυμεί, εντός δέκα ημερών από τη δημοσίευση σε ΦΕΚ των διορισμών των μονίμων εκπαιδευτικών (παρ. 4 άρθρο 2 της αριθ. 35557/Δ2/09.04.2003 (ΦΕΚ 465/17.04.2003 τ.Β΄) Υπουργικής Απόφασης, όπως ισχύει).

β. Σε περίπτωση απόσπασης με Υπουργική Απόφαση του/της συζύγου της/του υποψηφίου αναπληρωτή εκπ/κού σε διαφορετικό ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ή άλλη υπηρεσία ή φορέα αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, κατά τις αποσπάσεις του σχολικού έτους 2015-2016, είναι δυνατή η υποβολή τροποποιητικής αίτησης εντός δέκα ημερών από την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης προκειμένου αποκλειστικά και μόνο να αφαιρέσει περιοχές προτίμησης από την αρχική αίτησή του έτσι ώστε να παραμείνουν σε αυτή μόνο οι περιοχές που επιθυμεί, οι οποίες, όμως, θα πρέπει να ανήκουν στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης του/της συζύγου. Σε περίπτωση απόσπασης σε άλλη υπηρεσία ή φορέα αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, ως οικεία Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, νοείται αυτή στην οποία ανήκει η υπηρεσία/ο φορέας.

γ. Σε περίπτωση πρόσληψης ως αναπληρωτή εκπ/κού ενός εκ των συζύγων που είναι υποψήφιοι αναπληρωτές, κατά τις προσλήψεις του σχολικού έτους 2015-2016, είναι δυνατή η υποβολή τροποποιητικής αίτησης από τον άλλο σύζυγο εντός δέκα ημερών από την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης προκειμένου αποκλειστικά και μόνο να αφαιρέσει περιοχές προτίμησης από την αρχική αίτησ ή του έτσι ώστε να παραμείνουν σε αυτή μόνο οι περιοχές που επιθυμεί, οι οποίες, όμως, θα πρέπει να ανήκουν στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται η περιοχή πρόσληψης του/της συζύγου.

δ. Σε περίπτωση, που ο υποψήφιος: αποκτήσει την ιδιότητα του πολυτέκνου, εκδηλώσει ή νοσήσει από ομόζυγη μεσογειακή ή δρεπανοκυτταρική ή μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία ή σκλήρυνση κατά πλάκας, ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, αποκτήσει πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή ισοδύναμο αυτού πτυχίο ή βεβαίωση τρίμηνης επιμόρφωσης (κλάδος ΤΕ16) της ΑΣΠΑΙΤΕ, αποκτήσει βεβαίωση χρόνου κτήσης ή βαθμού πτυχίου αποκτήσει την ιδιότητα του τριτέκνου, και προσκομίσει κατά τη διάρκεια του σχολ. έτους 2015-2016 τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στο ΚΕΦ. Δ΄ (παρ. 2 άρθρο 1 της αριθ. 35557/Δ2/09.04.2003 Υ. Α., όπως ισχύει).

Δυνατότητα απενεργοποίησης της αίτησης

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολ. έτους, δίνεται στον υποψήφιο εκπ/κό η δυνατότητα απενεργοποίησης της υποβληθείσας αίτησης -δήλωσης αναπληρωτή ή/και ωρομίσθιου εκπ/κού. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατή, για κανένα λόγο, η εκ νέου ενεργοποίησή της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.