Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ο 95χρονος Τούρκος γιόγκι και τα μυστικά μακροζωίας και καλού σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του έγινε viral στη γειτονική χώρα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας, ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με έναν 95χρονο γιόγκι, ο οποίος υποστηρίζει ότι βρήκε το μυστικό για μια μακρά, ενεργή σεξουαλική ζωή.

Η μανία με αυτόν τον άντρα, ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου όταν η δημοσιογράφος της daily Hürriyet, Ayşe Arman πήρε συνέντευξη από τον Kazım Gürbüz, έναν δάσκαλο της γιόγκα που γεννήθηκε στα Άδανα, στη νότια Τουρκία, το 1920. Όπως αποκάλυψε, το μυστικό του για να κρατά το σώμα του ενεργό και ευέλικτο, είναι η κατανάλωση υπερ-τροφών, όπως το μέλι, οι ελιές, οι κόκκινες πιπεριές και τα φρέσκα φρούτα.

«Ο Μοχάμεντ Άλι κάποτε με είχε δει και είχε πει ότι ήμουν καλύτερος από εκείνον», λέει. Αρνούμενος να περιγράψει τον εαυτό του ως θαύμα, λέει ότι ο καθένας μπορεί να παραμείνει νέος. «Ο καθένας έχει τη δύναμη», τονίζει.

Η ζωή του εκκεντρικού φιλόσοφου της γιόγκα, περιλαμβάνει μια ρουτίνα από χαιρετισμούς του ήλιου, κάθε φορά πριν αρχίσει την κολύμβηση. «Μπορώ να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος από τον 28χρονο φωτογράφο σου. Για παράδειγμα, μπορεί να κρατήσει την ανάσα του για 4-5 λεπτά;», είπε απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο.

Τι συμβαίνει όμως με την σεξουαλική του ζωή; «Είμαι το ίδιο, όπως ήμουν στα 25 ή στα 30. Όταν είχα λεφτά, οι γυναίκες με λάτρευαν και παρασύρθηκα τόσο πολύ που ο Αλάχ με τιμώρησε», τονίζει αναφερόμενος σε ένα ατύχημα που είχε σε ηλικία 41 ετών. Η πλάτη του, από το ατύχημα, παρέλυσε και επανήλθε μετά από επίπονες προσπάθειες. «Ήταν σαν να ξαναγεννήθηκα…», λέει.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.