Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση τουριστών για τους κινδύνους των θαλάσσιων σπορ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι κοινές ενημερωτικές δράσεις του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό SAFE WATER SPORTS και την Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, για την ενημέρωση των τουριστών που μεταβαίνουν στα νησιά μας, σχετικά με την επικινδυνότητα των θαλάσσιων σπορ.

Συγκεκριμένα, εθελοντές από το SAFE WATER SPORTS και τους ναυαγοσώστες, με τη συνδρομή ανδρών του λιμενικού, διανείμουν ενημερωτικά έντυπα στα ελληνικά και στα αγγλικά σε όλους τους επιβάτες των πλοίων, που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά για τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Με το περιεχόμενο του εντύπου, το οποίο τιτλοφορείται “ Ο Δωδεκάλογος της Ασφάλειας των θαλασσίων Σπορ”, επιδιώκεται η ενημέρωση των τουριστών που θα επισκεφθούν τις παραλίες τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τα βασικά σημεία τα οποία πρέπει ο τουρίστας να προσέχει όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα θαλάσσια σπορ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πλοία θα παρουσιάζεται οπτικοακουστικό μήνυμα διάρκειας περίπου ενός λεπτού, το οποίο θα προτρέπει τους επιβάτες να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα “www.safewatersports.gr ” σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από το SAFE WATER SPORTS σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα.

Πρόκειται για μία πληροφοριακή πλατφόρμα από την οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ και τους ναυαγοσώστες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.