Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Σαρανταπεντάχρονος έστελνε άσεμνα μηνύματα σε 16χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξετάζονται τα ψηφιακά πειστήρια του άντρα.

Υπόθεση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 45χρονος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από έγκληση της μητέρας της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία η ανήλικη κόρη της συνομιλούσε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης με άτομο και οι διάλογοι που ανέπτυξαν προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά της. Από τις φωτογραφίες του διαδικτυακού προφίλ, η μητέρα αναγνώρισε τον παραπάνω 45χρονο, ως το άτομο με το οποίο συνομιλούσε η κόρη της.

Ακολούθησε παραγγελία από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για προκαταρκτική διερεύνηση των όσων είχαν καταγγελθεί και εντοπισμό του δράστη. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και διακριβώθηκε ο τόπος διαμονής του εν λόγω ατόμου.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού διενήργησε διεξοδικό και ενδελεχή ψηφιακό έλεγχο, προχώρησε σε κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 45χρονου σε περιοχή της Αττικής. Τα ψηφιακά πειστήρια, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εστάλησαν για τον απαραίτητο εργαστηριακό έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.