Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Παλικαρίσιο χάλκινο στο πόλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο εφήβων που επιβλήθηκε 11-10 της Κροατίας στον συγκλονιστικό σε εξέλιξη, μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Παλικάρια μέχρι τέλους! Η εθνική ομάδα πόλο εφήβων επιβλήθηκε, μετά από μια φοβερή μάχη, της Κροατίας με 11-10 και κατέκτησε την τρίτη θέση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Η ομάδα του Κραβαρίτη έκανε δύο φορές τη… ζωή της δύσκολη, αφού οι Κροάτες κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά που είχε ανακτήσει το ελληνικό σύνολο.

Η Εθνική προηγήθηκε 6-3 δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου, όμως οι Κροάτες μείωσαν μέχρι το 5:15 του τρίτου οκταλέπτου σε 6-7. Οι διεθνείς μας αντέδρασαν ξανά, όμως δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους Κροάτες αυτή τη φορά, που ισοφάρισαν σε 9-9 λίγο πριν το τέλος της περιόδου.

Γιαννόπουλος και Παπασηφάκης έδωσαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στο ελληνικό σύνολο, που… καρδιοχτύπησε μέχρι το φινάλε, αφού οι Κροάτες μείωσαν σε 11-10 36’’ πριν το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να… κατεβάσουν τους Έλληνες απ’ το βάθρο.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 5-3, 1-2
Κροατία: Ντάσιτς 1, Σάφτιτς 1, Πέκοβιτς 1, Μπούτιτς 2, Κρέκοβιτς 3, Μέρσεπ 1, Πάπαριτς 1
Ελλάδα: Παπαναστασίου 3, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Παπασηφάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γιαννόπουλος 2, Δελαγραμμάτικας 1.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.