Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Αλεξιπτωτιστής έσωσε συνάδελφό του στον αέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας αλεξιπτωτιστής του βρετανικού στρατού, της περίφημης μονάδας επιδείξεων των "Κόκκινων Διαβόλων" σώθηκε την τελευταία στιγμή, μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, όταν τον έπιασε στον αέρα ένας συνάδελφός του, καθώς το αλεξίπτωτότου δεν είχε ανοίξει κανονικά και κατευθυνόταν με ταχύτητα προς το έδαφος.





Είναι η πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που παρουσιάζεται πρόβλημα σε ένα αλεξίπτωτο της συγκεκριμένης ομάδας η οποία αποτελείται από 12 μέλη του Τάγματος των Αλεξιπτωτιστών της Βρετανίας.



Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά την Παρασκευή, σε μια επίδειξη στο Γουαϊτχέιβεν της βορειοδυτικής Αγγλίας. Οι θεατές ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες από τη διάσωση του άνδρα: ένας συνάδελφός του, το αλεξίπτωτο του οποίου είχε ανοίξει κανονικά, πρόλαβε και έπιασε με τα πόδια του τα μπερδεμένα σκοινιά.



«Ήταν φοβερό να τους βλέπουμε να αγωνίζονται, ιδίως όταν ξέφυγαν από την πορεία τους. Μετά καταλάβαμε ότι το έκαναν σκόπιμα, για να κατευθυνθούν στο νερό και να πέσουν μέσα» έγραψε ένας θεατής στο Facebook.



Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο λιμάνι της περιοχής. Ένας εκπρόσωπος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων επιβεβαίωσε ότι είναι και οι δύο σώοι και αβλαβείς και ότι το επεισόδιο αυτό ερευνάται.



Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" συμμετέχουν σε περισσότερες από 60 επιδείξεις κάθε χρόνο.



Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.