Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, τα δεδουλευμένα τους.

Σε αποχή από επανεξετάσεις και διακομιδές προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κρήτης, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και τη λύση σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

«Μετά την συνάντηση που είχαμε στις 30/3/2015 με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα. Και επειδή έως τώρα δεν έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις τους στις ημερομηνίες που αυτοί ορίσανε για τη Καταβολή των Δεδουλευμένων μας καθώς και για την μη επίλυση των παρακάτω: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προσλήψεις Επικουρικού προσωπικού ενόψει καλοκαιριού (κάλυψη τουριστικών περιοχών), ορθολογική χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Και επειδή ενόψει καλοκαιριού θα διακινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Η Π.Ο.Π ΕΚΑΒ ξεκινάει αγωνιστικές κινητοποιήσεις με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στις 21/4/2015 και απέχουμε από επανεξετάσεις , εξιτήρια, διακομιδές στις παρακάτω ημερομηνίες 5-6-7/5/2015 και 12-13-14/5/2015 και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Όλα τα ασθενοφόρα θα χρησιμοποιούνται μόνο για τα επείγοντα περιστατικά» αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.