Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εργασίες στις 14, 15 και 20 Μαΐου.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οριζόντιας σήμανσης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο (στο ύψος της χ/θ 35+240 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, σε μέγιστο πλάτος 3,5μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, περιοχής δήμου Ωρωπού, στις 14, 15 και 20 Μαΐου 1015, κατά τις ώρες 22:30 έως 05:30 της επομένης.

Οι ρυθμίσεις για πραγματοποιηθούν ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ:
Στη Λ. Τυρταίου, στο τμήμα της 220μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πολυδένδρι.

Β΄ΦΑΣΗ:
Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Τυρταίου και για μέγιστο μήκος 120μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Γ΄ ΦΑΣΗ:
Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα της 120μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την Ε.Ο. Οίου-Αμφιαρείου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Δ΄ ΦΑΣΗ:
Στην Ε.Ο. Οίου-Αμφιαρείου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και για μέγιστο μήκος 120μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πολυδένδρι.

Ε΄ ΦΑΣΗ:
Στην Ε.Ο. Οίου-Αμφιαρείου, στο τμήμα της 120μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αφίδνες.

ΣΤ΄ ΦΑΣΗ:
Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Οίου-Αμφιαρείου και για μέγιστο μήκος 140μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Ζ΄ ΦΑΣΗ:
Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της 140μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την Λ. Τυρταίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η΄ ΦΑΣΗ:
Στη Λ. Τυρταίου, από το ύψος της συμβολής της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και για μέγιστο μήκος 120μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αφίδνες.

Κατά τις παραπάνω διακοπές, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.