Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Άννυ: Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Να καταδικαστεί σε ισόβια" ζητάει η γιαγιά του παιδοκτόνου


Το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την μικρή Άννυ δεν έχει προκαλέσει σοκ μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Βουλγαρία, χώρα καταγωγής των γονιών της 4χρονης.

Το κανάλι "Nova Tv" ήταν ένα από τα μέσα που ασχολήθηκαν με την υπόθεση κάνοντας ρεπορτάζ στην πόλη Ντριάνοβο, όπου μεγάλωσε ο παιδοκτόνος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα αποκάλυψε η 67χρονη γιαγιά του, καθώς ήταν η γυναίκα που τον μεγάλωσε. Όπως υποστήριξε οι γονείς του 27χρονου είχαν χωρίσει και εκείνη τον φρόντιζε στο σπίτι της μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Μετά έφυγε από την Βουλγαρία και ήρθε στην Ελλάδα για να ζήσει με την μητέρα του.

Μιλώντας στις 24 Hours η κυρία Σνεζάνα Μπακαρντζίεβα είχε δηλώσει: "Όταν το άκουσα έμεινα άφωνη. Δεν πιστεύω ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί, να το τεμαχίσει και να το μαγειρέψει".

"Του αξίζει να μείνει στη φυλακή όσο είναι ακόμα ζωντανός" υποστήριξε.

Η 67χρονη γυναίκα ανέφερε πως πάντα αναρωτιόταν πώς συντηρείται ο εγγονός της λέγοντας στη δημοσιογράφο: «Δεν εργαζόταν πουθενά. Προφανώς εκείνος πουλάει ναρκωτικά».

Η γιαγιά του παιδοκτόνου επανέλαβε τέλος ότι ο εγγονός της πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη γι' αυτό που έκανε.

Δείτε το βίντεο



---------------

Δικηγόρος παιδοκτόνου: Εξετάζεται ο ρόλος και άλλων προσώπων


Σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του πατέρα της Άννυ, Παναγιώτης Χρυσικάκης. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι γονείς της μικρής Άννυ δεν ήταν πρότυπο οικογένειας, μιας και ήταν χρήστες ναρκωτικών και δεν ήταν σε καμία θέση να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες ενός μικρού παιδιού.

Τέλος, ο ρόλος όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση, ερευνάται από τις Ανακριτικές Αρχές.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------

Έρευνες για παιδοφιλία και εμπορία οργάνων πίσω από την Άννυ

Ο γρίφος της επίσκεψης του ζευγαριού στη Βουλγαρία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς υπάρχει ανώνυμη επιστολή που συνδέει την δολοφονία της 4χρονης Άννυ με εμπόριο οργάνων και παιδοφιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας καταγγέλλει στοιχεία που συνδέουν την υπόθεση με οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Μάλιστα οι αρχές επιχειρούν να λύσουν το γρίφο της επίσκεψης του ζευγαριού στη Βουλγαρία, καθώς και αν εστάλη κάποιο δέμα στη γειτονική χώρα από τον πατέρα της μικρής μετά την εξαφάνισή της.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης.

«Άλλαξε μόνο ένα σημείο σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ. Δεν έχει αλλάξει την κατάθεσή του», είπε ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν κουμπώνουν με το θέμα της ανθρωποκτονίας», επεσήμανε.

Ο ίδιος είπε ότι δεν βλέπει να υπάρχουν στοιχεία για εμπόριο οργάνων ενώ πρόσθεσε: «Μέσα στην οικογένεια αυτή υπήρχε τοξικότητα και παθολογία. Ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ενός παιδιού».



---------------

Σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Άννυ

Τι εκτιμά ειδικός επιστήμονας που παρακολούθησε τις εξελίξεις από την πρώτη μέρα.

Τα κομμάτια του παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της μικρής Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές αρχές.

Τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια «μαρτυρούν» πως κάτι βαθύτερο κρύβεται.

Σύμφωνα με τα σενάρια που ερευνώνται είναι και το ενδεχόμενο ότι το παιδάκι μπορεί να έπεσε στα «χέρια» των παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός της χώρας.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες μέρες στις ανακριτικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζητά να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται σε οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή εμπορίας οργάνων.

Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον Σάββα ή από κάποιον άλλο που το έκανε ενώ ο πατέρας το γνώριζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Espresso, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του «πατέρα» της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη.

Ο ψυχίατρος είπε στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος, είναι πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου.

«Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου» φέρεται να είπε.

Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών. Ο ειδικός κλήθηκε όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον πατέρα ο οποίος άλλαζε διαρκώς καταθέσεις.

Ταυτόχρονα εξετάζονται τρόπου να δώσει κατάθεση ο Γερμανός, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στο Βερολίνο, που ήταν ο χρηματοδότης της μητέρας με τεράστια ποσά.

---------------

Κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από την Άννυ;


Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της 4χρονης Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές Αρχές, ερευνώντας προς κάθε πιθανή κατεύθυνση.

Τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια "μαρτυρούν" πως κάτι βαθύτερο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αλλά φρικιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σενάρια που διερευνώνται εξονυχιστικά είναι ακόμη και το ενδεχόμενο το άτυχο παιδάκι να έπεσε στα "νύχια" κυκλώματος παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός συνόρων, καθώς σωρεία ενδείξεων (και εκτιμήσεων) συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες ημέρες στα χέρια των ανακριτικών Αρχών, και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι ζητεί να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται με οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή με παράνομα κυκλώματα εμπορίας οργάνων!

"Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση" επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρονου πατέρα Χάνιμπαλ Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Όσο κι αν η αξιοπιστία της επιστολής ελέγχεται, αφού ο μυστηριώδης αποστολέας προτίμησε να μείνει ανώνυμος, οι αστυνομικές Αρχές την εξετάζουν με προσοχή.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.