Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο «δολοφόνος» με το αγγελικό πρόσωπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με νοκ-άουτ ο Gennady Golovkin «λύγισε» τον William Monroe jr- Δείτε το βίντεο.

Η νίκη θεωρείται δεδομένη. Το νοκ-άουτ ρουτίνα. Κι ο Gennady Golovkin συνέχισε να χτίζει το μοναδικό σερί του στην επαγγελματική πυγμαχία με μια ακόμη επιβλητική εμφάνιση.

Τελευταίο θύμα του ήταν ο αριστερόχειρας William Monroe jr, που όμως παρά το «σφυροκόπημα» από το ξεκίνημα της μάχης τους και τις δύο φορές που βρέθηκε ζαλισμένος στο καναβάτσο, στάθηκε με ψυχή απέναντι στον ατσάλινο Golovkin, έκανε έναν σπουδαίο τέταρτο γύρο, αλλά «λύγισε» στα μέσα του αγώνα.

Αυτή ήταν η 33η νίκη για τον τρομερό και αήττητο Καζάκο, που με το αποψινό έφτασε τα 20 διαδοχικά νοκ-άουτ μέσα σε αποθέωση από το κοινό στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με το γνωστό χαμόγελό του και κρατώντας τους παγκόσμιους τίτλους του στην κατηγορία μεσαίων βαρών έδειξε -τι άλλο- απολύτως έτοιμος για την επόμενη πρόκληση όποια κι αν είναι αυτή.

«Έδειξα ποιος είναι το Νο1. Ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής», με το μπαλάκι να πέφτει στην μεριά των Miguel Cotto και Canelo.

Πριν από το main event, τα φώτα έπεσαν σε έναν ακόμη σπουδαίο πυγμάχο. Ο Roman Gonzalez χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο γύρους για να «ξαπλώσει» τον Edgar Sosa και έδειξε γιατί δικαίως θεωρείται όχι απλώς ο κορυφαίος στα κιλά του (51-54κ.) αλλά ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και εντυπωσιακούς πυγμάχους ανεξαρτήτως κατηγορίας.




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.