Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια με 3 φυσικά προϊόντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε μια και καλή τα μυρμήγκια από την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και του εξοχικού σας.

Λεμόνι ή ξίδι Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διώξετε τα μυρμήγκια είναι να ρίξετε χυμό λεμονιού σε πόρτες, παράθυρα και γενικά όλες τις εισόδους και τις εξόδους του σπιτιού. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με λίγο λευκό ξίδι. Τα μυρμήγκια δεν αντέχουν τη μυρωδιά του ξιδιού. Επομένως καθαρίστε με ξίδι όλες τις επιφάνειες από τις οποίες συνηθίζουν να περνούν και θα αργήσετε πολύ να τα δείτε ξανά.

Αλάτι Το αλάτι είναι επίσης ένα συστατικό που δεν αγαπούν καθόλου τα μυρμήγκια καθώς δεν τους αρέσει να περπατούν πάνω σε αυτό. Αν ρίξετε λίγο αλάτι σε πόρτες και παράθυρα δεν θα τα δείτε ξανά να πλησιάζουν. Κάντε το ίδιο αν ανακαλύψετε κάποια φωλιά τους. Ρίξτε αλάτι στον είσοδο της φωλιάς. Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και το ρύζι.

Σαπούνι Ρίξτε λίγο σαπούνι μέσα σε νερό το οποίο έχετε βάλει σε μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε με το μείγμα απευθείας τα μυρμήγκια. Λίγο αργότερα θα πάθουν αφυδάτωση και σύντομα θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο.

-------------------

Ελαφρά τραυματισμένος ο μαθουσάλας που διασώθηκε στο Νεπάλ

Ο άντρας ηλικίας 101 χρονών βρέθηκε ζωντανός στα ερείπια έπειτα από μία εβδομάδα.

Ελαφρά τραύματα φέρει μόνο ο μαθουσάλας που ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια του σπιτιού του στο Νεπάλ, μία εβδομάδα μετά το σεισμό που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε πάνω από 7.000 ανθρώπους.

Ο 101 χρονών Φούντσου Ταμάνγκ διασώθηκε και φέρει μόνο ελαφρά τραύματα. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής, δήλωσε ο αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας Αρούν Κουμάρ Σιχ.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής με ελικόπτερο. Η κατάστασή του είναι σταθερή», είπε ο Σιχ στην πόλη Νουακότ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού.

«Φέρει τραύματα στον αριστερό αστράγαλο και στο χέρι. Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του», είπε ο ίδιος.

Παράλληλα, η αστυνομία διέσωσε σήμερα 3 γυναίκες στο Σιντουπαλτσόκ, μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον σεισμό, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη για πόσες ημέρες παρέμεναν εγκλωβισμένες.

Η μία είχε καταπλακωθεί έπειτα από κατολίσθηση, ενώ οι άλλες δύο βρίσκονταν θαμμένες στα ερείπια του σπιτιού τους που κατέρρευσε.

«Διακομίζονται για θεραπεία στο νοσοκομείο», είπε ο Σουράτζ Κάντκα, ένας αξιωματικός της Ένοπλης Αστυνομικής Δύναμης του Κατμαντού.

Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.