Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Την Τρίτη του Πάσχα οι αιτήσεις για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου.

Τριακόσιες περίπου θέσεις για εκπαιδευτικούς θα προσφερθούν στα πλαίσια του προγράμματος Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα ΕΠΑΛ 28 Διευθύνσεων Εκπαίδευσης ανά την Ελλάδα.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να καταθέσεις αιτήσεις το διάστημα 14-16 Απριλίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 17 Απριλίου και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 20 Απριλίου.

Δικαίωμα κατάθεσης αίτησης έχουν οι εκπαιδευτικοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2014-2015.

Τόσο ο πίνακας των Σ.Κ.Π.Δ.Σ. όσο και η αίτηση εκπαιδευτικού πρέπει να αναρτηθούν σε εμφανές σημείο σε κάθε Δ.Δ.Ε. καθώς και στις ιστοσελίδες τους. Ο Ενιαίος Πίνακας Προσωρινών Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης των αντίστοιχων κλάδων - ο οποίος είναι σε ηλεκτρονική μορφή- να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κάθε Δ.Δ.Ε. Σύμφωνα με την αριθμ. 1939/1-4-2014 ΚΥΑ, οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατόν να υποβάλουν αίτηση σε μία Δ.Δ.Ε της επιλογής τους για όλα τα Σχολικά Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (Σ.Κ.Π.Δ.Σ). Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι τυχόν υπερβούν το όριο των αιτήσεων, θα τεθούν εκτός προγράμματος.

Επιπλέον να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους ενδιαφερόμενους στα αναφερόμενα της αίτησης-δήλωσης.

Η σειρά πρόσληψης των υποψηφίων διδασκόντων για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα ΕΠΑ.Λ., θα καθορίζεται από την σειρά κατάταξης τους στους οικείους ενιαίους πίνακες. Κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, συμπληρώνεται στο πεδίο «Αρ. Πρωτοκόλλου Αίτησης», ο αντίστοιχος αριθμός αίτησης του υποψηφίου διδάσκοντα. Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, η κάθε Δ.Δ.Ε. αποστέλλει άμεσα αντίγραφο του ηλεκτρονικού αρχείου στο email: statpds@minedu.gov.gr.

Κάθε Δ.Δ.Ε. είναι υποχρεωμένη να αναρτήσει στη συνέχεια τους πίνακες με τις αιτήσεις και τους επιλεγέντες διδάσκοντες σε εμφανές σημείο, έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.

Σε όσες Δ.Δ.Ε. δεν υποβλήθηκαν αιτήσεις υποψηφίων κάποιας ειδικότητας, από τις αναφερόμενες στην Υ.Α. της Π.Δ.Σ. τότε ο Δ/ντής της οικείας Δ.Δ.Ε δύναται να κάνει χρήση της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με τις δεύτερες αναθέσεις, αρκεί οι ώρες να μην υπερβαίνουν το συγκεκριμένο όριο των οκτώ ωρών, με σκοπό τη λειτουργία των δηλωθέντων τμημάτων της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Το πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα ΕΠΑ.Λ. υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Οργάνωση και Λειτουργία Κέντρων Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα Επαγγελματικά Λύκεια» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους (ΕΣΠΑ 2007-2013) (αρ.πρωτ. απόφασης ένταξης: 25053/04-12-2014).



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΣΚΕΔ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
2 ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1 ο ΕΠΑΛ ΣΟΦΑΔΩΝ
1 ο ΕΠΑΛ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ
1 ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
1 ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΑΣ
1 ο ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
2 ο ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ
1 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
4 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
6 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Εσπερινό)
1 ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑ
1 ο ΕΠΑΛ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
1 ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΕΣΗΝΝΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ
ΡΟΔΟΠΗ
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
ΚΑΒΑΛΑ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΒΑΛΑΣ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΞΑΝΘΗ
1ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ
2ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΒΡΟΣ
2 ο ΕΠΑΛ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
1 ο ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΔΡΑΜΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΕΠΑΛ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΠΑΛ ΚΑΤΟΧΗΣ
2 ο ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΑΧΑΪΑ


ΗΛΕΙΑ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΛΕΥΚΑΔΑ
1 ο ΕΠΑΛ Λευκάδας
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΡΗΤΗ
ΛΑΣΙΘΙ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΣΗΤΕΙΑΣ
ΧΑΝΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΠΕΙΡΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑ
1 ο ΕΠΑΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΡΤΑ
1 ο ΕΠΑ.Λ. ΑΡΤΑΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
1ο ΕΠΑ.Λ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΧΙΟΣ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ
ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ
ΛΕΣΒΟ

ΣΑΜΟ

Σημείωση: Όπου δεν υπάρχουν στοιχεία οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.