Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γιαγιά γνώρισε την τρισέγγονη της λίγο πριν πεθάνει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γιαγιά που βλέπετε στην φωτογραφία συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους στο διαδίκτυο! Η εικόνα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων για την ομορφιά και τον κύκλο της ζωής που αντιπροσωπεύει.

Γιαγιά γνώρισε την τρισέγγονη της λίγο πριν πεθάνει

Ποια είναι όμως η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία;

Η γιαγιά που βλέπετε ήταν η Rosa Camfield. Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1913 και έφυγε από τη ζωή στις 30 Μαρτίου 2015 σε ηλικία 101 ετών, μόλις 5 μέρες αφότου καλωσόρισε στον κόσμο την τρισέγγονή της Kaylee! Ήταν το μικρότερο παιδί στην οικογένειά της και είχε άλλον έναν μεγαλύτερο αδερφό. Η Rosa έκανε τρία παιδιά και απέκτησε πέντε εγγόνια, 10 δισέγγονα ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την πρώτη της τρισέγγονη.
Είχε κάνει 3 γάμους, ένας εκ των οποίων όταν ήταν μόλις 80 ετών ενώ στα 43 της έτη, επέστρεψε στα θρανία του κολεγίου για να γίνει δασκάλα!

«Η γιαγιά ήταν πάντα χαρούμενη. Θέλω να πω ότι ήταν πανέξυπνη ακόμη και στα 101!» δήλωσε η 33χρονη δισέγγονη της, Sara. «Ήταν πολύ αστεία και είχε πάντα πολλές ιστορίες να μας πει», συμπληρώνει η ίδια.

Η Sara έβγαλε αυτή την φωτογραφία της γιαγιάς της με την μόλις δύο εβδομάδων κόρη της και την δημοσίευσε στην σελίδα Life of Dad στο Facebook. Η φωτογραφία άρεσε σε περισσότερους από 2, 5 εκατομμύρια χρήστες!

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ γλυκιά φωτογραφία», λέει η Sara. «Η γιαγιά μου θα τη λάτρευε», προσθέτει.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.