Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Οι αντιφάσεις της μητέρας της 4χρονης - Τι λέει η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 4χρονης από την περιοχή της Ομόνοιας. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα της έχει πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις καθώς κατάθεσε πως είχε δώσει το παιδί της σε μια φίλη της επειδή ήθελε να ταξιδέψει στη Βουλγαρία.

Όταν επέστρεψε, η φίλη της δήλωσε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και τότε η 4χρονη χάθηκε. Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε την κόρη της. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.



H Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης - Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Την καταγγελία που έκανε 25χρονη από τη Βουλγαρία, το μεσημέρι της 24ης Απριλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, σύμφωνα με την οποία εξαφανίστηκε η τετράχρονη κόρη της, μαζί με τη γυναίκα στην οποία την είχε εμπιστευθεί για να τη φυλάει όσο θα έλειπε στη Σόφια, ερευνά η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μητέρα υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι εμπιστεύθηκε την κόρη της σε μία γνωστή της, επίσης από τη Βουλγαρία, προκειμένου να την κρατήσει για όσο διάστημα εκείνη θα απουσίαζε, ενώ της αγόρασε ένα καρτοκινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της. Παράλληλα, ισχυρίζεται, ότι όταν επικοινώνησε τελευταία φορά με τη νεαρή γυναίκα, εκείνη της απάντησε ότι έχασε την τετράχονη. Στη συνέχεια, πάντα όπως υποστηρίζει η 25χρονη μητέρα, η νεαρή γυναίκα απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσαν.

Για την εξαφάνιση της τετράχρονης έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αναζήτησης «Amber Alert», ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων.

Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.