Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Έπεσε από τον 9ο όροφο ενώ κατασκόπευε τη σύντροφό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γειτόνισσα του έκοψε το σχοινί από το οποίο κρεμόταν!

Ένας ζηλιάρης Ρώσος που έκανε τον... κομάντο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση αφού μια συνταξιούχος γειτόνισσα του έκοψε το σχοινί με το οποίο κρεμόταν από την ταράτσα ενός εννιαόροφου κτιρίου.

Ο 32χρονος άνδρας, που λόγω της ζήλιας του αποφάσισε να δει τι έκανε η κοπέλα του παρακολουθώντας την από το παράθυρο του 8ου ορόφου, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την πτώση του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι και αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτιρίου, στην πόλη Βίμποργκ, και να φτάσει στο διαμέρισμα όπου μένει η σύντροφός του, η μητέρα της 3χρονης κόρης του. Αφορμή στάθηκε η έμμονη ιδέα του ότι η κοπέλα του τον απατούσε με κάποιον άλλον.

Όμως η 66χρονη συνταξιούχος, που έμενε στον από πάνω όροφο, αντιλήφθηκε τον «εισβολέα» και βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Όταν εκείνος την αγνόησε, η γυναίκα έκανε πράξη την απειλή της με ένα ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.