Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ξεναγός βίασε τουρίστρια στην Ινδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της την βίασε στη γωνία ενός δρόμου.

Μία 20χρονη γιαπωνέζα τουρίστρια κατήγγειλε στην ινδική αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν νεαρό αργά χθες το απόγευμα, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ξεναγός και προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στην δημοφιλή στους τουρίστες Τζαϊπούρ, επίσης γνωστή και ως «ροζ πόλη».

Η τουρίστρια επιβιβάστηκε στη μοτοσυκλέτα του νεαρού Ινδού και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, «αφού επισκέφθηκαν μερικά αξιοθέατα στην Τζαϊπούρ, ο άνδρας αυτός την οδήγησε σε απομονωμένο μέρος κοντά στο Ντούντου, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Τζαϊπούρ με την Αμέρ και την βίασε στη γωνία ενός δρόμου. Ωστόσο, όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, μερικοί κάτοικοι του χωριού έσπευσαν επί τόπου κι ο κατηγορούμενος διέφυγε».

Η αστυνομία διέταξε τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση και δήλωσε ότι: «(το θύμα) είχε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω της γλώσσας και καθώς ο φερόμενος ως δράστης μιλούσε άπταιστα Αγγλικά, η γυναίκα θεώρησε ότι θα μπορούσε να την βοηθήσει να επισκεφθεί την Τζαϊπούρ κι έτσι συμφώνησε να τον ακολουθήσει».

Το θύμα μεταφέρθηκε από τους κατοίκους του χωριού στο αστυνομικό τμήμα της Ντούντου. «Δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το όνομα του άνδρα που όπως λέει ήταν περίπου 23 με 27 ετών. Προσπαθούμε να αποσπάσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα και θα φτιάξουμε το σκίτσο του», ανέφερε η αστυνομία.

Βιασμοί τουριστριών έχουν καταγραφεί κι άλλη φορά στο κρατίδιο Ρατζαστάν, του οποίου πρωτεύουσα είναι η Τζαϊπούρ. Από το 2006 έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα βιασμών--μίας Γιαπωνέζας και μίας βρετανής τουρίστριας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.