Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Επέλεξε ένα από τα πιο ανερχόμενα επαγγέλματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Τεχνολογία και συγκεκριμένα το Internet είναι ο κλάδος που αντέχει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην κρίση, παρουσιάζοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Στην καθημερινότητά μας βλέπουμε πως η χρήση smartphone & tablet γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Επίσης, ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile applications (mobile apps) ή ακόμα να περιηγηθούν στο Internet από το κινητό τους τηλέφωνο. Έρευνες δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών [πάνω από το 60 %] προτιμά πλοήγηση μέσα mobile applications, ακόμα και όταν το site είναι σε mobile version!

Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι να στρέφονται στον κλάδο του διαδικτύου για επαγγελματική αποκατάσταση.

Η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η πρόταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε απόφοιτους, ανέργους, άτομα που θέλουν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, να μπουν στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.