Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αγοράκι 3 ετών πυροβόλησε τους γονείς του στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρήκε το όπλο στην τσάντα της μητέρας του.

Ένα αγοράκι 3 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα του και την έγκυο μητέρα του με ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών που έβγαλε από την τσάντα της γυναίκας ενώ έψαχνε για το iPad της, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της πολιτείας του Νέου Μεξικού.

Και οι δύο γονείς χρειάστηκε να εισαχθούν σε νοσοκομείο μετά τους τραυματισμούς τους, που πάντως δεν απειλούν τη ζωή τους. Η σφαίρα διαπέρασε τους γλουτούς του πατέρα και πέτυχε τη μητέρα στον ώμο, σύμφωνα με τον Σάιμον Ντρόμπικ, στέλεχος της αστυνομικής διεύθυνσης του Αλμπουκέρκι.

Η γυναίκα, 8 μηνών έγκυος, παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση προληπτικά, ενώ ο πατέρας πήρε εξιτήριο, είπε ο Ντρόμπικ, που ήταν ο πρώτος αστυνομικός που έφθασε στον τόπο του συμβάντος, το οποίο αναφέρθηκε στις αρχές χθες το απόγευμα.

«Σε ό,τι αφορά το παιδί πρόκειται για ένα φρικτό ατύχημα, αλλά είναι οι γονείς αυτοί που έχουν την ευθύνη κατά τον νόμο», σημείωσε ο Ντρόμπικ. «Έπρεπε να είχαν φροντίσει το όπλο να είναι ασφαλές».

Το ζευγάρι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της αμέλειας, που αποτελεί πλημμέλημα. Το παιδί δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, διευκρίνισε ο Ντρόμπικ.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως αγόρασε το πιστόλι την ημέρα πριν από το συμβάν, ανέφερε ακόμη ο Ντρόμπικ. Στον άνδρα της απαγορεύεται η κατοχή, διότι έχει μια καταδίκη για κακούργημα στο ποινικό του μητρώο.

Η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων επίσης ενός κοριτσιού δύο ετών και της γιαγιάς των παιδιών, διέμενε στο ξενοδοχείο America's Best Value Inn μαζί με τα δυο πίτμπουλ της επί μια εβδομάδα όταν σημειώθηκε το επεισόδιο.

Τα παιδιά παραδόθηκαν στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων για τουλάχιστον 48 ώρες, ενώ τα δύο σκυλιά δόθηκαν προσωρινά σε στελέχη ενός κέντρου ελέγχου και περίθαλψης ζώων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.