Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

"Τέρατα" και άλλα παράξενα που “είδε” το Google Earth

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «μάτι» του Google Earth κατά καιρούς «πιάνει» εικόνες που εξιτάρουν τόσο τη φαντασία μας όσο και την περιέργειά μας.

Το τέρας του Λοχ Νες έχει καταγραφεί τουλάχιστον δύο φορές σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ υπάρχει τουλάχιστον μία εικόνα από το μυθικό Γέτι.

Αλήθεια ή ψέματα; Προφανώς δεν υπάρχει απάντηση αλλά μόνο η δύναμη της εικόνας και η αγάπη του ανθρώπινου είδους σε ό,τι μοιάζει παραφυσικό ή εξωπραγματικό.

Δείτε τις εικόνες του Google Earth

Ποιος ή τι είναι το ανθρώπινο σχήμα που μοιάζει ξαπλωμένο κοντά στη λίμνη Iacanga στη Βραζιλία; Το μέγεθος υπολογίζεται στα 137 μέτρα.



Μια λίμνη αίματος; Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία την κατέγραψαν με τον όνομα 'Lake of blood.' Η εικόνα του Google Earth απεικονίζει την περιοχή Sadr City στο Iraq το 2007. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος μόλυνσης.



Το αυτοκίνητο που αδιαφορεί για τη βαρύτητα. ‘Ένα αυτοκίνητο μοιάζει να ανεβαίνει κατακόρυφα τον τοίχο του κτιρίου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα έργο τέχνης.



Η πρώτη φορά που «εμφανίστηκε» το τέρας του Λοχ Νες στο Google Earth ήταν το 2009 και έμοιαζε κάπως έτσι…



Το 2012 η Nessie όπως πλέον ονομάζουν το μυθικό τέρας της λίμνης, ξαναεμφανίστηκε.



Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε αυτοκινητόδρομο της Ελβετίας και απεικονίζει δύο φιγούρες. Πολλοί, μάλιστα, τονίζουν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι πρόκειται για τον Χριστό και τη Μητέρα Μαρία...



Πριν λίγες ημέρες ένα ακόμα τέρας είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στις εικόνες του Google Earth. Σύμφωνα με τον Πίτα Γουετεχίρα, μηχανικό που αναζητούσε σπίτι στην περιοχή Οκ στη Νέα Ζηλανδία, το σχήμα που φαίνεται στις εικόνες θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ένα θαλάσσιο πλάσμα 12 μέτρων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.