Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ένας καυγάς οδήγησε στη σφαγή των 8 παιδιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας καυγάς με τη μεγάλη της κόρη αλλά και ενδεχόμενη χρήση γνωστού ναρκωτικού φέρονται σύμφωνα με πηγές να «όπλισαν» το χέρι της παιδοκτόνου μητέρας στην πόλη Κερνς της Αυστραλίας.



Μια μεγάλη ομάδα έμπειρων ντετέκτιβ εξακολουθεί να ερευνά ένα από τα πλέον αποκρουστικά εγκλήματα στην ιστορία της Αυστραλία, καθώς οκτώ παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ένα σπίτι στο προάστιο Μανούρα της πόλης Κερνς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ.

Δυο 24ωρα μετά τη μαζική δολοφονία και η αστυνομία δεν ξέρει ακόμα τι προκάλεσε την σφαγή των παιδιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου η 37χρονη μητέρα των παιδιών, Ράϊνα Θαντάϊ, την προηγούμενη νύχτα έψαχνε να βρει τη μεγαλύτερη κόρη της που δεν γύρισε σπίτι στις δέκα το βράδυ, όπως είχαν συμφωνήσει.

Όταν γύρισε η κόρη είχαν ένα φοβερό καβγά με αποτέλεσμα αυτή να ξαναφύγει από το σπίτι.

Λίγο αργότερα η εν λόγω γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μερικά παιδιά, ενώ σε άλλα οι θάνατός τους προήλθε από ασφυξία, ενδεχομένως ως συνέπεια στραγγαλισμού.

Η 37χρονη, μητέρα των επτά από τα οκτώ παιδιά που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στο Κερνς συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασνικάρ είπε ότι η γυναίκα έχει τις αισθήσεις της και μίλησε στους αστυνομικούς.

Τέσσερις πατεράδες και μία μητέρα (η μητέρα της ανιψιάς της 37χρονης) έχουν βυθιστεί στο πένθος. Το ίδιο και όλη η κοινότητα.

Η αυστραλιανή αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η 37χρονη Μερσάν Γουαρί ή Ράϊνα Θάνταϊ που κατηγορείται ότι σκότωσε οκτώ παιδιά στο Κέρνς του Κουϊνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας, να ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού Ice, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Australian επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Ο επιθεωρητής Μπρούνο Άνσικαρ είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε αν η κατηγορούμενη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν το έγκλημα» αλλά απέφυγε να δώσει άλλες λεπτομέρειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.