Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μαθήματα και εξεταστική μέχρι τον Ιούλιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ισχύει για τους φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα.

Μαθήματα και εξεταστική μέχρι και τον Ιούλιο θα έχουν οι φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής Παραδοσιακής Μουσικής ώστε να μη χάσουν εξάμηνο σπουδών.

Στις 12 Δεκεμβρίου με ανοικτή επιστολή ο Πρόεδρος του ΤΕΙ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη απώλεια του εξαμήνου καθώς τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει. Στην επιστολή μεταξύ των άλλων καλούνταν οι φοιτητές να προχωρήσουν στη λήξη της κατάληψης και υπήρχε διαβεβαίωση ότι αν επέστρεφαν στα μαθήματά τους ήταν δυνατόν να αποφευχθεί η δυσάρεστη, για όλους απώλεια του εκπαιδευτικού εξαμήνου.

Η Συνέλευση επαναβεβαιώνοντας τη βούληση του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, παρά τα στενά χρονικά περιθώρια, για την επιτυχή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2014-15 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο) χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αποφάσισε την τροποποίηση του τρέχοντος διδακτικού έτους.

Σύμφωνα με την τροποποίηση τα μαθήματα για τους φοιτητές του Τμήματος θα ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 28 Μαρτίου ενώ η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί από τις 30/3 έως και τις 18/4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε η εξεταστική θα πραγματοποιηθεί σε «δυο δόσεις» από 30/3 έως και 7/4 και από 15/4 έως και 18/4 λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 14 Ιουλίου ενώ η εξεταστική θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15 με 31 Ιουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.