Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

«Αποστολή αγάπης» στο Κωνσταντοπούλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δίπλα σε ασθενείς ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και η «Αποστολή» της Ιεράς Μητρόπολης.

Επίσκεψη αγάπης στους ασθενείς του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας &Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Τον Μητροπολίτη και τον κ. Δήμτσα υποδέχθηκαν ο Διοικητής κ. Περικλής Λύγκος, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος και το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε νοσηλευτικές μονάδες, συνομίλησε με ασθενείς και τους οικείους τους, ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και μοίρασε δώρα που επιμελήθηκε η «Αποστολή».

Στη διάρκεια της επίσκεψης τους τόσο ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ όσο και ο κ. Δήμτσας έλαβαν γνώση των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, συζήτησαν με τη Διοίκηση για τις ελλείψεις που υπάρχουν και τους διαβεβαίωσαν ότι η Ιερά Μητρόπολις με την «Αποστολή» θα σταθούν δίπλα σε όποια ανάγκη υπάρχει, στο μέτρο των δυνατοτήτων, με ευαισθησία και υπευθυνότητα με γνώμονα την ουσιαστική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ μιλώντας σε ασθενείς και το προσωπικό αναφέρθηκε στο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου. «Αυτές τις ημέρες στο μυαλό μας έχουν προτεραιότητα οι άνθρωποι, που ασθενούν, πονούν και υποφέρουν. Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση».

Ο κ. Δήμτσας τόνισε ότι η «Αποστολή» θα αποτελέσει και στην Μητρόπολη Νέας Ιωνίας τον συνδετικό κρίκο σε μία αλυσίδα κοινωνικής πρόνοιας και περίθαλψης με σημείο αναφοράς τον συνάνθρωπο που υποφέρει.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.