Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι έσπασε τη σιωπή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει ο άνδρας της.

Η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι του διάσημου αμερικανού ηθοποιού που κατηγορείται για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών έσπασε τη σιωπή της τη Δευτέρα για να επιτεθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία όπως είπε δυσφημούν «τον υπέροχο σύζυγό της».



«Ο άνθρωπος που γνώρισα και ερωτεύτηκα ... είναι ο άνθρωπος που γνωρίζετε από τις δουλειές του. Είναι ένας καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος, αστείος, ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος» είπε η Καμίλε Κόσμπι σε μια δήλωση της προς τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. «Το πορτρέτο ενός διαφορετικού ανθρώπου απεικονίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του τελευταίους δύο μήνες. Το πορτρέτο ενός ανθρώπου που εγώ δεν ξέρω» πρόσθεσε η επί 50 χρόνια σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι.

Η κα Κόσμπι συνέκρινε την κάλυψη της υπόθεσης του συζύγου της από διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως το περιοδικό Rolling Stone με εκείνη του ομαδικού βιασμού στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια που τελικά αποδείχτηκε αναληθής και το περίφημο περιοδικό αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη η μαρτυρία του φερομένου ως θύματος. «Αυτή η ιστορία ήταν συγκλονιστική, αλλά αποδείχτηκε αναληθής» είπε η Καμίλε Κόσμπι για να συμπληρώσει «ότι κανείς δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει ένα θύμα, αλλά το ερώτημα είναι:ποιος είναι το θύμα».

Οι περισσότερες κατηγορίες κατά του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλικές επιθέσεις αφορούν υποθέσεις που έγιναν πριν από αρκετά χρόνια και έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Τον πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό που βρίσκεται στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης έχουν έως τώρα υπερασπιστεί λίγες προσωπικότητες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η αφροαμερικανή τραγουδίστρια Τζιλ Σκοτ και η επίσης αφροαμερικανή ηθοποιός Γούπι Γκούλνμπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.