Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονισμένοι οι γιατροί με την 11χρονη μητέρα - Δείτε που ζούσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με καισαρική τομή γέννησε το 11χρονο κοριτσάκιπου έφθασε με φρικτούς πόνους στην κοιλιά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Ρελάκης, δ/ντης γυναικολογικής-μαιευτικής κλινικής ΠΑΓΝΗ, η καισαρική τομή επιβάλλεται σε περιπτώσεις όπως αυτή επειδή η ανάπτυξη της έφηβης μητέρας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, όπως λέει ο γιατρός είναι η πρώτη φορά που συνάντησε περιστατικό σαν αυτό και χρειάστηκε να ξεγεννήσουν στο νοσοκομείο ένα τόσο μικρό κορίτσι.

Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ μετά την καισαρική, απ’ όπου και θα πάρει εξιτήριο στα τέλη της εβδομάδας, όπως συνήθως γίνεται με τις γυναίκες που υποβάλλονται σε επέμβαση για τον τοκετό, ενώ σε εξαιρετικά καλή κατάσταση βρίσκεται και το νεογνό, το κοριτσάκι των 3,200 γραμμαρίων, που έφερε στον κόσμο.

Με την υπόθεση ασχολούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες και φυσικά οι εισαγγελικές αρχές που ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Τι κρύβεται πίσω από την πρόωρη εγκυμοσύνη

Ο πατέρας του μωρού αποκαλύφθηκε ότι είναι επίσης ανήλικος, ένας 14χρονος Ρομά, μακρινός συγγενής της οικογένειας της 11χρονης.

Η ίδια η ανήλικη πρωταγωνίστρια ζούσε στις Αγίες Παρασκιές στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων μαζί με την 29χρονη «γιαγιά» που εμφανίστηκε στο ΠΑΓΝΗ συνοδεύοντας το κοριτσάκι και δηλώνοντας ότι είναι η μητέρα του.

Σε κάποια χρονική στιγμή, μητέρα και κόρη που εικάζεται ότι ζούσαν μόνες, φιλοξένησαν το 14χρονο προσωρινά. Η 29χρονη όμως άφηνε τα δύο παιδιά μόνα τους στο σπίτι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να αναπτυχθεί μια στενή μεταξύ τους σχέση, που κατέληξε να γίνει … ερωτική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη Ρομά κι ενώ το ανήλικο παιδί της βρισκόταν στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του 14χρονου το Μάιο του 2014, ο οποίος έσπευσε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές. Έκτοτε, η τύχη του αγνοείται.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η 29χρονη έχει ζητήσει ήδη επίσημα την επιμέλεια του μωρού που έφερε στον κόσμο η 11χρονη. Για το αίτημα ωστόσο αυτό θα αποφανθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Η μικρούλα των 11,5 χρόνων έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3,200 κιλών, ενώ η κλινική εικόνα τόσο της ίδιας όσο και του νεογνού είναι εξαιρετικά καλές.

Δείτε το βίντεο




-------------

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει στο νοσοκομείο το 11χρονο κορίτσι που το βράδυ της Κυριακής έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα με επείγον έγγραφο της η Εισαγγελία ζητά το παιδί να μείνει το νοσοκομείο μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο και να διαπιστωθεί σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται.




Η υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης μετά και την εισαγγελική παραγγελία για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε το 11χρονο κορίτσι και αν αυτές είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο παιδί της.

Η έρευνα διεξάγεται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες ενώ την ίδια ώρα η 29χρονη «γιαγιά» έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Η 29χρονη «γιαγιά» είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 14χρονου ... πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.

Τότε ο 14χρονος εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές Ηρακλείου και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τότε η 11χρονη ήταν στον τρίτο μήνα της κύησης. Λίγους μήνες αργότερα, εγκατέλειψε και η οικογένεια το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι ήταν ... ερωτευμένοι και ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.