Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τέσσερις δήμοι της Θεσσαλονίκης «πρασινίζουν» το διαδίκτυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα ιστοσελίδα για την ανακύκλωση.

Μια νέα, «πράσινη», ιστοσελίδα γεννήθηκε από τέσσερις δήμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν -ακόμη καλύτερα- οι δημότες για τα προγράμματα της ανακύκλωσης, για τα αντικείμενα που πρέπει να πετιούνται στους μπλε κάδους καθώς και τα περιβαλλοντικά οφέλη.

Συγκεκριμένα, οι δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας-Χορτιάτη και Θερμαϊκού, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ», προχώρησαν στη δημιουργία της ιστοσελίδας www.anakyklosianthess.gr.

Με αυτή την καινοτόμα υπηρεσία οι δημότες σερφάροντας θα ενημερώνονται για τα προγράμματα ανακύκλωσης που είναι σε εξέλιξη σε κάθε δήμο καθώς και για τα πλησιέστερα σημεία συλλογής όλων των ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπαταρίες, λιπαντικά λάδια, μαγειρικά λάδια, ογκώδη και απόβλητα εκσκαφών). 

Επιπλέον, θα υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με όλες τις υπηρεσίες Ανακύκλωσης και Καθαριότητας των τεσσάρων Δήμων αλλά και στατιστικά στοιχεία για την ανακύκλωση συσκευασιών στην περιοχή ανατολικά της Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.