Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Χανιά: Έπαιζε με τον πόνο τους στο νοσοκομείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τον πόνο συγγενών ασθενών του νοσοκομείου Χανίων, έπαιζε ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων. Ο 42χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, άγνωστος άντρας, προσποιούμενος οικογενειακά προβλήματα υγείας εμφανίστηκε στο νοσοκομείο όπου επέλεγε και προσέγγιζε ηλικιωμένους πολίτες, τους οποίους εξαπατούσε με ψευδή στοιχεία, με σκοπό να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «ευρισκόμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, προσέγγισε 72χρονη και 82χρονο και με το πρόσχημα ότι συγγενικό του πρόσωπο έχει προβλήματα υγείας και χρειάζεται χρήματα για τη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, κατάφερε να τους αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ. Η αστυνομία, αφού ταυτοποίησε τα στοιχεία του δράστη, τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.