Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τον έσπρωξε στις ράγες την ώρα που περίμενε το μετρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αρχές δίνουν 2.000 δολάρια για όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη.

Ένας 61χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του χθες στη Νέα Υόρκη όταν άγνωστος τον έσπρωξε στις ράγες κατά την άφιξη συρμού του μετρό, ανακοίνωσε η αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον ύποπτο.

Το δράμα εκτυλίχθηκε στο Μπρονξ, την ώρα που το θύμα περίμενε το μετρό D στη στάση της 167ης οδού με τη σύζυγό του για να μεταβούν στην Τσάιναταουν στο Μανχάταν. O άγνωστος έσπρωξε τον 61χρονο Ουάι Κουέν Κουόκ στις ράγες, ενώ το μετρό έφθανε στη στάση λίγο πριν από τις 9.00 μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας του. Οι δύο άνδρες δεν γνωρίζονταν και δεν είχε υπάρξει διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον δράστη της δολοφονίας ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και απομακρύνθηκε από το σημείο. Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας που φορά σκούρο πανωφόρι να κατεβαίνει από λεωφορείο και να καπνίζει τσιγάρο στο πεζοδρόμιο. Οι αρχές δίνουν 2.000 δολάρια για κάθε πληροφορία που θα βοηθήσει στην πρόοδο της έρευνας.



Κάθε χρόνο δεκάδες άνθρωποι σκοτώνονται στο μετρό της Νέας Υόρκης, αλλά είναι η πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2012 που άνθρωπος σπρώχνεται από την αποβάθρα, πέφτει στις ράγες και σκοτώνεται. Τον Δεκέμβριο του 2012 δύο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί, αφού είχαν σπρωχθεί στις ράγες.

Ινδός μετανάστης είχε σπρώξει και ρίξει στις ράγες γυναίκα στις 28 Δεκεμβρίου στη συνοικία Κουίνς και στις 3 Δεκεμβρίου ένας άνδρας είχε σπρωχθεί από αποβάθρα στο Μανχάταν, ύστερα από διαπληκτισμό με έναν άστεγο. Τότε η εφημερίδα New York Post είχε προκαλέσει σκάνδαλο δημοσιεύοντας στην πρώτη της σελίδα την φωτογραφία του άνδρα αυτού να κρέμεται από την αποβάθρα, ενώ το μετρό εισερχόταν στο σταθμό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.