Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Νεαρός με αναπηρία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 50χρονο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη νότια Ηλεία.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία σε περιοχή της νότιας Ηλείας, με υπόθεση βιασμού μεταξύ αντρών, που καταγγέλθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, θύμα βιασμού έπεσε ένας 23χρονος αλλοδαπός με αναπηρία, με δράστη έναν 50χρονο Έλληνα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες μέσα στην τουαλέτα καφενείου, αφήνοντας όμως πολλά αναπάντητα ερωτήματα στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 23χρονος και ο 50χρονος που γνωρίζονταν βρέθηκαν στο χώρο του καφενείου, απογευματινές ώρες.

Ο νεαρός που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας πήγε στην τουαλέτα του καφενείου και τον ακολούθησε μετά από λίγα λεπτά και ο 50χρονος. Σε αυτό το χώρο συνέβησαν όλα και ο δράστης φέρεται να έπεισε το νεαρό να μην μιλήσει.

Πέρασαν πέντε μέρες και η υπόθεση αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του 23χρονου, που παρατήρησε κάποια ζητήματα υγείας στον γιο της. Οι αρχικές υποθέσεις περί ασθένειας του νεαρού, «έσβησαν» από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ίδιος στη μητέρα του. Της μετέφερε όλα όσα είχαν συμβεί και η υπόθεση έφτασε στις αστυνομικές Αρχές.

Ο νεαρός μετά την καταγγελία του στην αστυνομία για το βιασμό του, οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.