Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο δήμος Γαύδου ξέμεινε από προσωπικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το νησί των 85 κατοίκων και των 6 μαθητών αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το χαρακτηρίζουν ως το ξεχασμένο νησί και όχι άδικα όπως προκύπτει από τις ανάγκες που έχει και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η Γαύδος, το νησί των 85 κατοίκων και των 6 μαθητών. Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr , η δήμαρχος του νησιού Ευαγγελία Καλλίνικου, περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που καθημερινά καλείται να λύσει η δημοτική αρχή, προβλήματα που γεννούν και πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό θέμα που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος Γαύδου στην παρούσα φάση είναι η έλλειψη προσωπικού, με τη δήμαρχο να λέει χαρακτηριστικά ότι αν δεν στελεχωθεί άμεσα, ο Δήμος θα κλείσει και συμπληρώνει πως η Γαύδος είναι ο μοναδικός δήμος χωρίς προσωπικό.

Σύμφωνα με κ. Καλλίνικου, αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην προμήθεια των καυσίμων, καθώς για να υπάρχει αντίστοιχη επιτροπή παραλαβής προμήθειας, πρέπει να υπάρχει και προσωπικό, κάτι που όπως λέει η δήμαρχος δεν υφίσταται. Η προμήθεια των καυσίμων όπως συνεχίζει να εξηγεί η κ. Καλλίνικου, είναι απαραίτητη για την άντληση των υδάτων στην περιοχή, καθώς χωρίς αυτή, είναι αδύνατον να ποτίζονται οι καλλιέργειες και να πίνουν νερό οι κάτοικοι ενώ όπως σημείωσε, δεν είναι λίγα τα ζώα που πέθαναν από τη δίψα και δεν είναι λίγες οι καλλιέργειες που ξεράθηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.