Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το προφίλ των άπιστων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνήθειες και χαρακτηριστικά οδήγησαν στα αποτελέσματα της έρευνας.
Σοβαρές αναταράξεις σε μια σχέση, κυρίως αν γίνει γνωστή, φαίνεται ότι προκαλεί η απιστία. Παρόλο που τα περισσότερα ζευγάρια την αποκηρύττουν, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 1/4 των αντρών και το 15% των γυναικών έχουν απατήσει το έτερο ήμισυ.

Οι ειδικοί προσπάθησαν μέσω ερευνών να κατηγοριοποιήσουν τους άπιστους ανάλογα με τις συνήθειές τους ή τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αμφίβολα, όμως μπορούν να δείξουν μια τάση απιστίας με τη βοήθεια της στατιστικής.

Ποιοι άνθρωποι έχουν την τάση να είναι άπιστοι;

Οι χρήστες του Twitter
Είναι κοινό μυστικό ότι τα social media βλάπτουν τις σχέσεις, όμως η έρευνα του πανεπιστημίου του Missouri κατέδειξε ότι όσοι χρησιμοποιούν το Twitter έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να φλερτάρουν και να απατήσουν.

Οι ψηλοί άντρες
Μια διαδικτυακή σελίδα για σχέσεις συμπέρανε ότι οι άντρες που είναι πάνω από 1,78 έχουν διπλάσιες πιθανότητες να σας απατήσουν.

Όσοι ακούν rock’n’roll
Μια ακόμα έρευνα έδειξε ότι το 41% των ανδρών που απιστούν, ακούν ροκ μουσική. Όσο για τους πιο πιστούς, προτιμήστε αυτούς που επιλέγουν rap μουσική!

Οι άντρες τεχνικοί υπολογιστών και οι γυναίκες καθηγήτριες
Έρευνα της Αμερικανική Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού για την απιστία στον γάμο είχε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα που αφορούσαν στα επαγγέλματα των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα. Οι τεχνικοί υπολογιστών και οι καθηγήτριες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και μάλιστα με διαφορά.

«Χρυσό» οι Γάλλοι
Γνωστή εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων που πραγματοποίησε έρευνα για τις σεξουαλικές συνήθειες των ανθρώπων, ανακάλυψε ότι το 75% των Γάλλων απατούν ή έχουν απατήσει το έτερο ήμισυ.

Μανία με τα ψώνια
Μπορεί από μόνη της η κατηγορία αυτή να περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, όμως στην πραγματικότητα η έρευνα επικεντρώθηκε στις γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με την εμφάνισή τους και τα ψώνια ως αποτέλεσμα της απιστίας τους

Οι ξανθές γυναίκες
Έρευνα γνωστής διαδικτυακής σελίδας για την απιστία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 42% των γυναικών που απιστούν είναι ξανθές και μόλις το 11% είναι μαυρομάλλες.


Πηγή: http://www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.