Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σκότωσε το γιο του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο εννιάχρονος «έβρεχε» το κρεβάτι του, κάτι που εξόργιζε τον «πατέρα».

Ο 39χρονος Tang Minghua συνελήφθη από τις αρχές της κινεζικής επαρχίας Γιουνάν ως ύποπτος για την δολοφονία του γιου του Kao.

Σύμφωνα με τη Mirror, το εννιάχρονο αγόρι άρχισε να «βρέχει» το κρεβάτι του από όταν η μητέρα του εγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για έναν άλλο άνδρα και αφού πήρε μαζί την αδελφή του. Ο λόγος που εκείνη έφυγε από το σπίτι, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ότι ο σύζυγός της δεν δούλευε και καθόταν όλη μέρα στο σπίτι με ένα μπουκάλι στο χέρι.

Το μικρό αγόρι από εκείνη την ημέρα άρχισε να «βρέχει» το κρεβάτι του, προκαλώντας την οργή του 39χρονου πατέρα.
Σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο, σε ένα πρόσφατο περιστατικό το παιδί έπεσε για ύπνο αγνοώντας τον πατέρα του, που του είπε να πάει πρώτα στην τουαλέτα. Όταν ο 39χρονος διαπίστωσε μετά από λίγο ότι ο μικρός είχε «βρέξει» το κρεβάτι του για μια ακόμα φορά, τον έσυρε έξω από το σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε τον λαιμό.

Στη συνέχεια τεμάχισε τα γεννητικά όργανα, το άψυχο σώμα του εννιάχρονου γιου του και σαν να μην συμβαίνει τίποτα πήγε για ύπνο.

Οι γείτονες βρήκαν το σώμα του παιδιού έξω από το σπίτι μέσα στο αίμα και ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ ο 39χρονος κατηγορεί για την πράξη του την πρώην σύζυγό του που είχε εγκαταλείψει την οικογένεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.