Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Έταζε δουλειά σε ανυποψίαστους πολίτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δουλειά στον δημόσιο τομέα αλλά και διάφορες άλλες γραφειοκρατικές εξυπηρετήσεις έταζε σε ανυποψίαστους πολίτες ένας άνδρας 61 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσιαζόταν ως υπάλληλος κρατικής υπηρεσίας, αποκομίζοντας το τελευταίο 4μηνο περί τα 2500 ευρώ.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση Αρχής, εντόπιζε τα θύματά του σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, πείθοντάς τα ότι λόγω της δήθεν ιδιότητάς του μπορούσε -πάντα με το αζημίωτο- να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις τους.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο επιτήδειος αναλάμβανε να φέρει εις πέρας διαδικασίες, όπως έκδοση άδειας μικροπωλητή, ανανέωση άδειας παραμονής στη χώρα, αλλά και εύρεση εργασίας στο δημόσιο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα πέντε -έως τώρα- διαπιστωμένα θύματά του κατάλαβαν ότι ο 61 ετών άντρας "πουλούσε" μόνο υποσχέσεις και καμία υπόθεση δεν προχωρούσε.

Σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του πλήθος εγγράφων, όπως υπεύθυνες δηλώσεις και φωτοαντίγραφα διαβατηρίων, δελτίων ταυτότητας και πτυχίων σπουδών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.