Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μεξικανός ιερέας έσπασε το λαιμό της 12χρονης φίλης του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον εγκατέλειψε για έναν συνομήλικό της κι εκείνος θόλωσε από τη ζήλια.
Ένας μεξικανός ιερέας σκότωσε την 12χρονη Adriana Sanchez Beltran, με την οποία διατηρούσε σχέση εδώ και δύο χρόνια, γιατί εκείνη τον εγκατέλειψε για έναν συνομήλικό της.

Μεξικανός ιερέας έσπασε το λαιμό της 12χρονης φίλης του

Ο 31χρονος Jose Baltazar Hernandez Molina είχε απελαθεί ως παράνομος αλλοδαπός από τις ΗΠΑ, όπου ζούσε και μετακόμισε στην πόλη Maclovio Rojas του Μεξικού, όπου υπηρετούσε ως ιερέας στην τοπική εκκλησία. Σύμφωνα με τη Mirror, ο 31χρονος ομολόγησε στην αστυνομία, όταν συνελήφθη, ότι η 12χρονη τού ζήτησε να χωρίσουν επειδή γνώρισε ένα αγόρι της ηλικίας της και αρνήθηκε την πρόταση του 31χρονου να μετακομίσει στο σπίτι της και να ζήσουν μαζί.

Ο άντρας θόλωσε από τη ζήλια, όπως αναφέρει και αφού οδήγησε την κοπέλα μέσα στο φορτηγάκι του με τη βία, στη συνέχεια της επιτέθηκε και την δολοφόνησε σπάζοντάς της το λαιμό.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο άτυχο κορίτσι έδειξε μώλωπες σε όλο της το σώμα, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο 31χρονος την είχε χτυπήσει βάναυσα προτού τη δολοφονήσει.

Ο ιερέας είπε μετανιωμένος στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να τη βλάψει ούτε να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορίες που βαρύνουν τον ιερέα είναι φόνος και βιασμός, επειδή η κοπέλα ήταν ανήλικη, αλλά η αστυνομία διερευνά επίσης ποιοι ενήλικοι γνώριζαν γι' αυτή τη σχέση και δεν έκαναν τίποτα.

Ο δολοφόνος κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.