Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λοβέρδος απέλυσε την δασκάλα του «έρωτα» στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την απόφαση απόλυσης της αναπληρώτριας δασκάλας από την Κρήτη, που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου, υπέγραψε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η 24χρονη δασκάλα, είχε προσληφθεί ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου ωστόσο το περιστατικό το οποίο οδήγησε στην απόλυσή της είχε συμβεί το 2012.

Η 22χρονη-τότε-υπηρετούσε ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο του Αποκόρωνα Χανίων όταν η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου κατήγγειλε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πως είδε στο προφίλ του γιού της στο Facebook διαλόγους με την δασκάλα που την έκαναν να ανησυχήσει καθώς προέκυπτε αποπλάνηση του 15χρονου από την εκπαιδευτικό.

Ακολούθησε έρευνα της υπηρεσίας από την οποία προέκυψαν πολλά στοιχεία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, η 22χρονη «χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους».

H αναπληρώτρια δασκάλα παραιτήθηκε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, δεν της ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη καθώς τα στοιχεία που υπήρχαν δεν κρίθηκαν επαρκή από το αρμόδιο συμβούλιο.

Δείτε το έγγραφο της απόλυσης:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.