Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο… ύμνος της προσπάθειας των μπαμπάδων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λογαριασμός σε social media σπάει τα κοντέρ και γίνεται νέα μόδα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο ρόλος τους… υποτιμημένος. Κάποιοι μπαμπάδες κάνουν τα πάντα. Αναλαμβάνουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, να τα πάνε βόλτα, να τα κοιμίσουν και γενικώς να κάνουν όλα όσα κάνουν οι μαμάδες.

Μάλιστα, κάποιοι τα κάνουν και καλύτερα. Μια νέα μόδα… σπάει τα κοντέρ στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα social media. Οι μπαμπάδες που ψάχνουν να βρουν το «δίκιο» τους δημιούργησαν έναν λογαριασμό που μέχρι στιγμής έχει περί τους 10.000 followers. Οι στερεότυπες φράσεις δεν ταιριάζουν σε αυτούς τους μπαμπάδες. Εκείνοι και είναι στο σπίτι και βοηθούν τις συζύγους τους και φροντίζουν τα παιδιά τους και περνούν αρκετό χρόνο με αυτά και φοράνε μάρσιπο και τα παίρνουν μαζί τους στη δουλειά και τους αλλάζουν και πάνες.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αποτελεί μια επιβεβαίωση γι’ αυτούς τους πατεράδες που συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Ένα «μπράβο» στην προσπάθεια τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το όνομα που επέλεξαν, το «daddydoingwork» («Οι μπαμπάδες κάνουν δουλειά») αντιπροσωπεύει όλους τους σύγχρονους μπαμπάδες. υπάρχουν κάποιοι που υπάγονται σε αυτή την… κατηγορία και άλλοι που έχουν επιλέξει να μην βρίσκονται εκεί. Πάντως, οι συγκεκριμένοι πόσταραν και ορισμένες φωτογραφίες… επί τω έργω.

Δείτε τους…


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.