Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Κυριακή έως και την Τετάρτη στα Ηπειρωτικά, οι οποίες στα Κεντρικά και Βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

1. Σήμερα Κυριακή, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές, προβλέπεται να εκδηλωθούν στην Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά,, τη Εύβοια και το Βόρειο Ιόνιο.

2. Αύριο Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και τις Σποράδες.

3. Την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές προβλέπονται στην Μακεδονία, την Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού και Κεντρικού Αιγαίου.

4. Την Τετάρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.