Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται το ανδρικό αντισυλληπτικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αν και αναμένεται να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του "Vasalgel", το ανδρικό αντισυλληπτικό έχει ήδη τη δική του σελίδα στο facebook με τους φανατικούς υποστηρικτές του να αυξάνονται καθημερινά .



Με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές σε ανθρώπους ενώ έως τώρα η κατασκευάστρια εταιρεία κάνει πειράματα σε μπαμπουίνους, οι οποίοι, από πλευράς ανατομίας του αναπαραγωγικού τους συστήματος, εμφανίζουν πολλές ομοιότητες με τους ανθρώπους.

Αμερικανοί επιστήμονες από το Ίδρυμα Parsemus βασίστηκαν στην 30χρονη έρευνα του Ινδού επιστήμονα, Sujoy Guha για να δημιουργήσουν ένα τζελ που υπόσχεται φθηνή, μακροχρόνια και εύκολα αναστρέψιμη ανδρική αντισύλληψη.



Το "Vasalgel" διοχετεύεται με σύριγγα στο αγγείο που μεταφέρει τα σπερματοζωάρια στο σπέρμα και του βάζει "φρένο". Η απομάκρυνση του τζελ, όταν κάποιος αποφασίσει πως θέλει να τεκνοποιήσει, είναι πολύ εύκολη, επισημαίνουν οι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι τα θετικά αποτελέσματα του προϊόντος αγγίζει το 100%.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, οι επιστήμονες θα εξετάσουν την αναστρεψιμότητα της κατάστασης προσπαθώντας να απομακρύνουν το τζελ. Αν η προσπάθεια αυτή στεφθεί με επιτυχία,το αμερικανικό ίδρυμα θα ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους το 2015, ενώ η διάθεση του πρώτου αντισυλληπτικού στην αγορά, αναμένεται το 2017.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.