Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

41χρονος έχει... 34 παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 41χρονος άντρας στις ΗΠΑ έχει 34 παιδιά από 17 διαφορετικές γυναίκες. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος συχνά χρησιμοποιεί προφυλακτικό γιατί αν δεν το έκανε θα είχε πάνω από 200!

Η κοινωνική λειτουργός Iyanla Vanzant του ζήτησε να μιλήσουν για να καταλάβει πώς έχει επιτρέψει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να συμβεί κάτι τέτοιο και πως τα βγάζει πέρα με τόσα παιδιά. Ο Jay Williams αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα αντισύλληψης όπως είναι η βαζεκτομή, μια αναστρέψιμη μικροχειρουργική επέμβαση με επιτυχία που αγγίζει το 100%.

Στη συνέντευξη η Williams προσπαθεί να θέσει τον άντρα προ των ευθυνών του αλλά εκείνος δείχνει να μην νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτά τα παιδιά. Η κοινωνική λειτουργός έβαλε στην αγκαλιά του πατέρα όσε κούκλες-μωρά μπορούσαν αν χωρέσουν κι άφησε όλα τα υπόλοιπα πίσω του για να του εξηγήσει ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αναθρέψει 34 παιδιά. Τα παιδιά του έχουν ηλικία από 3 ετών έως 26 ετών.

«Δεν νομίζεις ότι είναι πάρα πολλά» τον ρωτάει η κοινωνική λειτουργός. «Όχι» απαντάει ο Williams. «Έκανες το πρώτο παιδί σου στα 15. Δεν σκέφτηκες να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό» τον ρωτάει και ο άντρας απαντά ότι χρησιμοποιεί προφυλακτικά.

«Σου πέρασε ποτέ η ιδέα να κάνεις βαζεκτομή;»

«Όχι, δεν θέλω»

«Μα δες τι έχεις δημιουργήσεις»

«Δεν έχω πρόβλημα με ό,τι έχω δημιουργήσει»|

«Μα δεν μπορείς ούτε να τα κρατήσεις, να τα αγκαλιάσεις όλα. Τι μπορείς να προσφέρεις σε αυτά τα παιδιά;»

Ο Williams, αφήνει τα κουκλάκια στην καρέκλα δίπλα του και λέει: «κουράστηκα να κρατάω τις κούκλες».

«Συγγνώμη αλλά ως μαμά δεν μπορώ να μην φροντίσω τα παιδιά μου, άσχετα με το τι σκέφτομαι ή τι νιώθω» λέει η κοινωνική λειτουργός και του ξαναβάζει στα χέρια τις κούκλες. «Είμαι υποχρεωμένη να βρίσκω τον χρόνο και τον τρόπο να φροντίζω όλα τα παιδιά μου και όσο άβολο κι αν είναι δεν μπορώ να τα αφήσω χωρίς τη φροντίδα μου» του εξηγεί.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.