Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσό για γυναίκες, χάλκινο για άνδρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό θα επιστρέψουν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στο Βελιγράδι οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.



Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες επικράτησαν των «οικοδεσποίνων» Μάτιτς/Εγκιτς με 2-0 σετ (21-19, 21-17) στον τελικό του τουρνουά και πρόσθεσαν βαθμούς στο ενεργητικό τους.

«Αποστολή εξετελέσθη! Το επίπεδο εδώ στο Βελιγράδι ήταν πολύ καλύτερο από ότι στο τουρνουά της Βουλγαρίας, έγιναν καλά παιχνίδια κι, ειδικά, ο τελικός ήταν μια δυνατή κόντρα», τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη.



Όσον αφορά στους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη, έχασαν στον ημιτελικό από τους Τούρκους Γκότζεπε/Τζιτζίνογλου με 2-0 σετ (21-15, 21-19) και στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 επικράτησαν με 2-0 σετ (21-17, 21-15) των Σέρβων Άντονιτς, Γκάλεσεφ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί σε όλα τα τουρνουά ήμασταν στα μετάλλια, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Χάσαμε δύο ημιτελικούς από τους Τούρκους, όπου ίσως με λίγο περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δείχνουμε, πάντως, μια σταθερότητα και συνεχίζουμε», τόνισαν οι Έλληνες πρωταθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.